Mousserande viner känns festligt och bubblande. Vi inleder med att berätta lite om hur mousserande viner blir till.
Hur kommer bubblorna? Vilka typer av mousserande viner har vi? Vilka druvor används i den s k Champagnemetoden och andra metoder? Vilken mat passar bäst ihop med vinerna?
Vi provar blint först för att analysera doften och smaken. Sedan täcker vi av sorterna, smakar ihop med lättare tillbehör/delikatesser.
Provningen leds och genomförs av Per Sifvert, vinexpert, erfaren Sommelier, utbildad och diplomerad vid Restaurangakademien i Stockholm.
Provningarna tar ca 2 timmar.
Du anmäler dig genom att sätta in 300 kr på klubbens PlusGiro 644 88 12 – 5 senast den 4 maj. Ange återbetalningskonto för den händelse att evenemanget blir överbokat.
Vi ses utanför ingången, på Själagårdsgatan 21, mellan 15.30 – 15.45 för avprickning.
För frågor: Annelie Elnerud, 070 624 4201 eller Katarina Nilsson 070 467 44514